За нас

• БРавис • Брокърс •

Нашата мисия: Вашето удовлетворение

Нашата мисия е да ви предоставим най-висококачествените услуги в областта на недвижимите имоти. Чрез постоянно усъвършенстване и иновации, ние се стремим да отговорим на вашите нужди и да превъзходим очакванията ви.

Фирма „Бравис Билд“ ЕООД стартира дейността си през 2018г., специализирана в областта на строителството и инвестициите. Стъпвайки на стабилна основа на база придобитият опит, през 2023г. създадохме „Бравис Брокерс“, като събрахме екип от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на консултирането при покупко-продажби на имоти, отдаване под наем, ново строителство, юридически и консултантски услуги, пазарни анализи и други услуги свързани с имотния сектор.

Заявете безплатна оценка на вашия имот

Искате да знаете колко струва вашият имот? Заявете безплатна оценка и нашите специалисти ще ви предоставят детайлна и точна оценка на стойността на вашия имот.

Какво казват хората за нас

Прочетете отзивите на нашите клиенти и убедете се в качеството на нашите услуги. Нашата репутация е построена на основата на вашето удовлетворение.
Началото на моя бизнес е обвързано с точното местоположение, благодарение на БРавис Брокърс аз вече го намерих и то със чудесна сделка.
by Ивайло Иванов
Предприемач

Сравни имотите

Сравни